Mimarlık ve Tasarım Fakültesi
Şehir ve Bölge Planlama Bölümü

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'ne yeni başlayan öğrencilerimize yönelik olarak 21 Ekim Cuma günü oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda bölüm hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen oryantasyon etkinliği kapsamında bölüm başkanı Prof. Dr. Arzu Başaran Uysal'ın açılış konuşmasının ardından, bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Nur Albayrak öğrencilerimize bölümümüz hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin sosyal sorumluluk projeleri Doç. Dr. Nazan Çakırer Çalbayram tarafından öğrencilerimizle paylaşılmıştır. Ayrıca öğrenci topluluğu temsilcileri topluluk hakkında bilgi vermek amacıyla programa katılım göstermişlerdir.

Programa katılan tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.